SOME BY MI

SOME BY MI

SOME BY ME je skraćenica od "Something By a Miracle" ili "nešto kao čudo". Brend veruje da se čudesni napredak u nezi kože može postići uz supstance prirodnog porekla. Njihova AHA, BHA, PHA je jedna od najprodavanijih u južnoj Aziji i dobila je mnoge nagrade.
 

Pogledaj proizvode

Blithe

Blithe

BLITHE je korejski brend koji nudi "pametnu" negu koja odgovara urbanom načinu života, jer konstantna izloženost zagađivačima iz spoljašnje sredine ima veliki uticaj na kožu. Formulisan je sa aktivnim supstancama koje deluju protiv agresora iz spoljašnje sredine, uz brojne antiejdžing efekte. Aktivne supstance su poreklom iz netaknutih regiona prirode i imaju za cilj da osveže i regenerišu kožu. BLITHE je namenjen zauzetim ljudima u gradskim sredinama, koji stalno negde jure i žure, ali sada imaju jednu brigu manje, koža dobija savršenu negu.

Pogledaj proizvode

Beauty of Joseon

Beauty of Joseon

Beauty of Joseon je brend inspirisan ženama korejske dinastije Joseon koje su bile fokusirane na negu kože, umesto da nedostatke pokrivaju šminkom. Brend je okrenut prirodi i koristi znanja "hanbang" medicine, koja predstavlja tradicionalno korejsko lečenje biljem, da bi se postigao zdrav izgled kože i blistav ten.

Pogledaj proizvode

Laneige

Laneige

LANEIGE veruje da je hidratacija ključ negovane i zdrave kože i na tome bazira svoja istraživanja poslednjih 25 godina. 
Ovaj brend je davno počeo sa proučavanjem prirodnih vlažećih faktora (NMF) čija koncentracija u koži opada već krajem dvadesetih godina što rezultira pojavom suve kože, bora, hiperpigmentacija…
Laneige koristi čistu mineralnu vodu i “zaključava” hidrataciju u koži posebnim “Water-Zipper Technology™” patentom.
Rezultat je hidrirana, zdrava i blistava koža. 

Pogledaj proizvode

Isntree

Isntree

ISNTREE je brend koji se fokusira na očuvanje prirodne lepote, koristeći prirodne, nežne i čiste sastojke u svojim proizvodima. Proizvodi se u čistom ostrvskom okruženju, gde uzgaja voće i biljne sirovine za svoje preparate.
2008. je lansirao prvi skincare blog u Koreji i razvijao i unapređivao proizvode u saradnji sa ljudima koji ih koriste. 

Pogledaj proizvode

Toun 28

Toun 28

TOUN 28:
 
“Najbolji proizvodi su isti na svakom polju. Nisu dekorisani, jednostavni su, ali su napravljeni od najboljih materijala”.
J. Maria, Toun 28 CEO
 
Ovo je ujedno brend ekološki vrlo osvešćene kompanije, proizvodi isključivo veganske proizvode, koji sadrže organsko bilje, bez životinjskih sirovina i testiranja na životinjama. 

Pogledaj proizvode

Touch in SOL

Touch in SOL

TOUCH IN SOL:Uvek uzbudljivi, zauvek jedinstveni I potpuno praktični proizvodi za svakodnevnu rutinu. Lepota nikada nije dosadna I svima je dostupna.

Pogledaj proizvode

Acropass

Acropass

Sanjaj, zamisli, razmišljaj drugačije i kreiraj tehnologiju, moto je korejskog brenda ACROPASS. Brend je poznat po inovativnim flasterima i maskama u kojima su inkorporirane mikroiglice sačinjene od aktivnih supstanci koje omogućavaju prodor aktivnih supstanci u kožu.

Pogledaj proizvode

Urang

Urang

URANG je prirodna korejska kozmetika sa visokim udelom organskih supstanci. Iza brenda stoji Jina Lee, holistički aromaterapeut i majka, čiji je motiv bio da stvori sebi bezbednu kozmetiku u trudnoći, jer konvencionalna kozmetika nije odgovarala njenoj atopičnoj i alergijama sklonoj koži. Urang koristi samo najbolje prirodne sirovine, bez obzira na cenu, a kvalitet i bezbednost su na prvom mestu.

Pogledaj proizvode

Haruharu

Haruharu

Korejski “clean beauty” brend koji se fokusira na tradicionalne fermentisane sastojke i “super hranu”, inkorpora je u svoje proizvode, da bi koža dobila najbolje moguće prirodne sastojke. 
HARU HARU na korejskom znači “svaki dan” i ima želju da bude vaš svakodnevni prijatelj i učini vašu kožu izuzetno lepom.
Ovaj brend karakteriše ekstrakt crnog pirinča, koji su dugo zvali “zabranjenim” u drevnoj Kini, jer je bio rezervisan za carsku porodicu i bogatu elitu, zbog mnoštva hranljivih sastojaka i visoke cene.
HARUHARU koristi i “Ultra Deep Technology”, poseban proces fermentacije sastojaka, koji omogućava bolju apsorpciju i maksimalan učinak. 

Pogledaj proizvode