Benton brend

Benton

 

Inspirisan najboljim sastojcima iz prirode, kao što su filtrat puža ili med, Benton kreira prirodne proizvode koji čine kožu lepšom i zdravijom. Benton želi da okrene vreme unazad i vrati kožu u njeno prvobitno mladalačko stanje. Bentonovi proizvodi su bez parabena, mineralnih ulja, alkohola, benzophenona, hemisjkih konzervansa i steroida. Benton ima PETA certifikat, jer ne testira svoje proizvode na životinjama.
 

 

Saznaj više o brendu     Pogledaj proizvode


CosRx brend

COSRX

 

Misija kozmetičke kuće COSRX, koja po kvalitetu spada u medicinsku kozmetiku, je proizvodnja široko primenljive kozmetike vrhunskog učinka za svakodnevnu negu kože. Proizvodnja COSRX-a je posvećena liniji proizvoda sa bezbednim i prirodnim sastojcima. Svi preparati su izradjeni od malog broja pažljivo biranih visokokvalitetnih sastojaka sa optimalnim dejstvom na sve tipove kože.

 

Saznaj više o brendu     Pogledaj proizvode


Heimish brend

Heimish

 

Moderan i šik, HEIMISH je novi korejski brend koji u fokus stavlja jedinstvenost i lepotu svake od nas. HEIMISH je šminka koja u prvi plan stavlja TEBE. 

 

Saznaj više o brendu     Pogledaj proizvode


Huxley brend

Huxley

 

Huxley je kozmetički brend koji na prvo mesto stavlja zdravlje kože. Huxley daje rešenja za kožu koja pati od štetnih spoljnih uticaja i stresa u velikim urbanim sredinama. Ključni sastojak Huxley kozmetike je Ulje semena saharskog kaktusa koji se pažljivo odabira u Maroku. Hladno ceđeno ulje semenki je prebogato antioksidantima, sastojcima koji hrane kožu i anti aging sastojcima. Huxley je sinonim za pravu lepotu.

 

Saznaj više o brendu     Pogledaj proizvode


Klavuu brend

Klavuu

 

Klavuu je prvi korejski brend koji koristi morske bisere. Klavuu proizvodi sadrže prirodne bisere, esencijalna ulja i ekstrakte morskih biljaka i algi u svojim zaštićenim formulacijama. Prirodni biseri obogaćuju, hidriraju i čine kožu zategnutom, dajući joj maksimalni sjaj.

 

Saznaj više o brendu     Pogledaj proizvode


Mizon brend

Mizon

 

Grupa vodećih korejskih naučnika i istraživača iz nekih od najprestižnijih kozmetičkih kompanija se okupilo oko ideje da naprave neverovatne proizvode dostupne svima. Mizon radi sa naučno zasnovanim formulacijama i koristi najbolje sastojke u velikim koncentracijama. 

 

Saznaj više o brendu     Pogledaj proizvode


Pyunkang brend

Pyunkang Yul

 

Pyunkang Yul je brend koji je pokrenula Pyunkang orijentalna klinika za bolesti kože. To je vodeća korejska institucija za tretiranje atopijskih koža. Oni su imali hrabrosti da napuste klasične sastojke koji se koriste zarad lepše teksture ili mirisa proizvoda. Odbacili su sve nepotrebne hemijske supstance i koriste samo minimum neophodnih, najčešće samo prirodnih ekstrakata kako bi otkrili sjajnu i zdravu kožu. Pronaći i održati balans između vlage i ulja je imprativ zdrave i lepe kože. Sa PY proizvodima vaša koža će naći svoj optimalni balans. PY proizvodi se ne testiraju na životinjama. 

 

Saznaj više o brendu     Pogledaj proizvode