3CE

3CE

3CE je kozmetička linija dobro poznatog brenda Stylenanda, poreklom iz Južne Koreje, koji proizvodi garderobu. Poznat je po svojim inovativnim proizvodima i trendi ambalaži, 3CE predstavlja most između istočnih i zapadnjih zaljubljenika u šminku i lepotu. 3CE u svom opsegu ima sve od senki za oči, do boja za kosu, a poznat je po dobroj pigmentaciji i odličnom izboru nijansi.

Pogledaj proizvode

9wishes

9wishes

Brend koji garantuje brzo popravljanje izgleda i zdravlja vaše kože, zasnovan na proizvodima koji predstavljaju savršenu kombinaciju biljaka najmoćnijeg sastava odabranih na osnovu saznanja moderne tehnologije i savremenih dermatoloških dostignuća. U osnovne sastojke njegovih proizvoda ulaze tradicionalni prirodni sastojci poput pirinča, zelenog pasulja i soje. U sastavu proizvoda 9wishes kozmetike sve je korejsko, uključujući i naziv koji aludira na najsrećniji korejski broj 9, koji u ovoj fascinantnoj dalekoistočnoj kulturi predstavlja oznaku za savršenstvo. 9wishes proizvodnja nosilac je brojnih priznanja i sertifikata, ekološki je osvešćena i ni u jednom segmentu istraživanja i rada nije testirana na životinjama. 

Pogledaj proizvode

A. H. C.

A. H. C.

A.H.C. je korejski brend koji je nastao 1999. godine saradnjom vrhunskih kozmetičara i dermatologa. U svoje proizvode inkorporira najnovija dostignuća na polju kozmetičkih istraživanja, efikasne sastojke i napredne transportne sisteme, koji tim sastojcima omogućavavaju dobru apsorpciju. 
Najpoznatiji i najprodavaniji proizvod ovog brenda je krema za predeo oka za lice. Ne, nije greška u prevodu. Predeo oka je posebno područje, na kome bore prvo nastaju i zahteva posebnu negu. Zašto se i lice ne bi ponekad posebno tretiralo? 

Pogledaj proizvode

A'pieu

A'pieu

Naziv brenda potiče od kombinacije engleskog "A" sa značenjem "prvi, najbolji" i francuske reči "pieu" što znači baza ili osnova. Brend A'pieu smatra da kozmetika treba da bude "čista", zbog čega svi njihovi proizvodi zadovoljavaju potrebe osetljive kože. Kozmetika u skladu sa najnovijim trendovima i povoljne cene, moto su ovog brenda.

Pogledaj proizvode

Abib

Abib

Korejski brend čiji naziv ima biblijsko značenje "green ears of grain", u prevodu: mlado i nežno. Minimalistička pakovanja i sastav, uz mnoštvo prirodnih sastojaka, karakteristika je brenda Abib, koji se u potpunosti proizvodi u Koreji.

Pogledaj proizvode

Acwell

Acwell

Brend ACWELL je nastao u skladu sa korejskim  medicinskim spisima (Donguibogam) i posebno je formulisan za osetljivu kožu. Proizvodi sadrže posebnu biljnu mešavinu (Seung-ma-gal-geun-tang) koja umiruje upaljenu kožu, svrab i crvenilo.

Pogledaj proizvode

Ample:N

Ample:N

Korejski brend sa više od 30 godina iskustva bazira se na konceptu "dermo-ampoulism", koji se oslanja na koncentrovane i vrlo kvalitetne ampule koje tretiraju specifična stanja kože. Osim ampula brend nudi i vrlo kvalitetne preparate za ostale korake nege kože. 
 

Pogledaj proizvode

Anua

Anua

Anua veruje da iza lepe kože ne stoji samo dobra nega, već i uravnotežen i ispunjen život. Brend se fokusira na čiste, organske aktivne sastojke koji su efikasni, ali i bezbedni. Jednostavna pakovanja, koja se mogu reciklirati i proizvodi 100% napravljeni u Južnoj Koreji, karakteristika su brenda Anua.

Pogledaj proizvode

Aromatica

Aromatica

Aromatica je korejski brend okrenut prirodi i donosi svojim kupcima najbolje iz prirode. Sastojci i biljne sirovine potiču iz Koreje, iz čistih područja, bez zagađenja. Pored toga, ovaj brend veoma vodi računa o očuvanju životne sredine. 

Pogledaj proizvode

Axis-Y

Axis-Y

Korejski brend Axis-Y je posebno poznat po svojim linijama za masnu i aknama sklonu kožu. Ovaj cruelty-free i vegan brend ima minimalistički pristup koji podrazumeva 6+1+1 formulacije: 6 biljnih ekstrakata + 1 aktivan sastojak + 1 patentirani sastojak. Nijedan Axis-Y proizvod ne sadrži parabene, mineralna ulja, veštačke boje, ni mirise.

Pogledaj proizvode