O nama

O meni

Osnovala sam SKINTEMPLE da bih svoju ljubav prema lepoti i nezi kože podelila sa Vama. U ovom svetu opsednutom lepotom, mene je uvek zanimala više nega, a manje šminka. Otuda i potiče moja fasciniranost azijskim ženama i njihovoj posvećenosti lepoti i nezi svoje kože i tela, a preko toga i duha i sopstvene ženstvenosti. Moje lično dugogodišnje iskustvo sa problematičnom kožom me je naučilo da kada ne postoji baza, to ni jedna šminka ne može da pokrije. I što sam više pokušavala da sakrijem nedostatke šminkom, oni su postajali samo naglašeniji. Tokom godina sam naučila da rituali nege sopstvenog lica i tela ne samo da su važni, nego su i nephodni da bi u današnjem prebrzom ritmu života zadržali unutrašnji balans i zdravlje. 
Dobrodošle u SKINTEMPLE – prostor gde ću sa vama deliti otkrića, trendove, omiljene preparate, kao i iskustva sa mnogim sjajnim proizvodima. Nadam se da ćete na ovom putovanju uživati koliko i ja, zavoleti svoju kožu i pružiti joj najbolje. 
 

O Skintemple

Skintemple.rs je online destinacija posvećena kozmetičkim proizvodima najpoznatijih korejskih proizvođača. Koreja je svetski kozmetički lider sa nekoliko hiljada kozmetičkih brendova koji svakodnevno lansiraju nove proizvode i svetske trendove. Mi za Vas biramo isključivo bezbedne i prirodne proizvode, na biljnoj bazi i prepune jedinstvenih sastojaka koje ne možete naći nigde drugde.
Kada kupujete na Skintemple.rs je kao kada provodite vreme sa dobrom prijateljicom koja se razume u kozmetiku i uvek ima odlične preporuke. Naša on line prodavnica nudi pažljivo birane proizvode, tako da kupujete jednostavno i sa uživanjem, sa detaljnim opisima i fotografijama zahvaljući kojima tačno znate šta dobijate.
Ukoliko imate pitanja ili vam je potreban savet u vezi sa negom kože, srećni smo ako možemo da pomognemo. Imamo za vas savet kako da kreirate svoju K-beauty rutinu u samo 5 jednostavnih koraka.
Naše je obećanje, kao i zadovoljstvo da vam donosimo poslednje korejske trendove i inovacije u oblasti nege kože. Pridružite nam se i Vi na tom divnom putovanju.