Naše priče i trendovi

Za koga je puževa sluz?

Cosrx ima dosta linija koje sadrže aktuelne aktivne sastojke, poput centele, propolisa, hijaluronske kiseline, ali Advanced Snail linija sa puževom sluzi je najpopularnija. U narednom tekstu saznajte sve o Cosrx preparatima koji sadrže filtrat puževe sluzi.

Proširene pore i kako ih se rešiti?

Proširene pore su uslovljene genetikom i sa godinama, usled opuštanja kože postaju još vidljivije, ali evo šta možemo da uradimo da one budu čiste i manje primetne.

9 korejskih seruma za 9 stanja kože

Serumi su najkoncentrovaniji preparati rutine, a u korejskoj rutini ih često možete naći i pod nazivom ampule. Preparati su najčešće deklarisani u odnosu na tip kože, a tipovi su: masna, mešovita, normalna i suva koža. Ali, serum ne biramo u odnosu na tip, već njime želimo da popravimo određeno stanje kože. U narednom tekstu biće reči o tome šta su stanja kože i o najboljim serumima koji popravljaju ta stanja.

Skin glazing kao novi trend k-beauty rutine

Da li i vi želite da izgledate kao krofnica sa glazurom? Skin glazing. Glass skin. Chok Chok. Gwang skin. To su samo neki od naziva k-beauty tehnika koje dovode do najblistavijeg staklastog tena, bez obzira na tip kože. U čemu je stvar?

Šta je sheet maska i kako se koristi?

Korejke ne mogu da zamisle svoju rutinu bez sheet maski, koje obavezno nanose nekoliko puta nedeljno. Umirite iritiranu kožu, dubinski hidrirajte dehidriranu kožu, očistite pore, pružite svojoj koži obilje hranljivih sastojaka uz korejske sheet maske, koje su planetarni trend.

Kako se koriste COSRX flasteri protiv akni i bubuljica?

O, ne. Pojavila ti se bubuljica noć pre važnog događaja. Ne brini, samo stavi hidrokoloidni flaster. Hidrokoloidni flasteri za bubuljice apsorbuju sadržaj bubuljice, pomažu njeno zarastanje, a uz to sprečavaju infekciju i nastanak fleka ili postinflamatornih hiperpigmentacija (PIH). Jedini problem je kada se flasteri za bubuljice koriste na pogrešan način. Hajde da vidimo kako "rade" flasteri za bubuljice, kako se koriste, i kako da iz njih izvučete maksimum.