Naše priče i trendovi

Tamni podočnjaci - koje kreme su najbolje?

Uzrok tamnih podočnjaka može da bude nakupljanje melanina, prokrvljenost (vaskularizacija), sama struktura kostiju i masnog tkiva, genetika, a oni mogu biti i mešoviti, odnosno da imaju više uzroka. Neke bolesti, kao i deficit vitamina i minerala takođe mogu biti uzrok otoka očiju i tamnih podočnjaka. Pročitajte članak i otkrijte tip svojih podočnjaka i šta zaista može da pomogne.

O brendu: Skin 1004

Kada se izgovara "1004" na korejskom, zvuči isto kao reč "anđeo". "천사" ili "Cheon-Sa" tačno. Zato se brend Skin 1004 često naziva "anđelom kože". Pročitajte sve o brendu Skin 1004.

Aktivni sastojci koji jačaju vašu kožu

Koristite sveto trojstvo antiejdžinga: retinol, kiseline i SPF, najčešće i vitamin C, a koža je suva i peruta se. Šta je sa sastojcima koji jačaju barijernu funkciju kože? Ove godine je fokus na jačanju barijerne funkcije, koja može biti narušena raznim aktivnim supstancama, tretmanima ili uticajem faktora spoljašnje sredine. U nastavku je priča o proizvodima za jačanje barijerne funkcije kože.

Priča o brendu: Dr. Ceuracle

Volite prirodnu, ali ujedno i efikasnu, klinički ispitanu kozmetiku? Sa više od dve decenije stručnosti, Dr. Ceuracle je najbolje iz oba sveta. Prirodni sastojci i najnovija naučna dostignuća se kombinuju da bi kreirali jasno označene linije proizvoda koje vam tačno govore šta stavljate na svoju kožu.

Zašto je važno nanositi SPF preko zime?

Nekada su se kreme sa zaštitnim faktorom preko zime nosile samo na skijanje. Zašto nanositi kremu sa zaštitnim faktorom, u gradu, kada nema sunca?

Najbolja korejska krema za lice za vaš tip kože

Koja krema odgovara vašem tipu kože? Kada govorimo o korejskoj kozmetici, podela na tipove kože (suva, normalna, masna i mešovita) pomalo gubi smisao. U narednom tekstu pročitajte više o tome kako da izaberete pravu korejsku kremu za lice za sebe.