Naše priče i trendovi

Korejska kozmetika osvaja svet

Korejska kozmetika je odavno prešla granice svoje zemlje. Uselila se u većinu država i pronašla put do potrošača svih uzrasta. Tajna uspešnosti ovih preparata je u tome što oni teže da u potpunosti reše probleme na koži, a ne da ih kamufliraju.

Fermentisani sastojci u kozmetici

Kako negovati lice u današnje vreme kada je broj prozivođača ogroman, a broj preparata još veći? Da li zaista industrija lepote čini baš sve da naša nega koze bude na zavidnom nivou ili je mnogo toga samo marketinški trik?

Centella Asiatica - tradicionalni azijski sastojak u kozmetici

Ukoliko ne postoji dobra osnova, ni jedna šminka vam neće biti saveznik. Nega koze nikada nije bila jednostavnija, jer je preparata za istu pregršt. Međutim, nije lako pronaći onaj koji će odgovarati baš vašem tipu kože.

Brend Cosrx - korejska medicinska kozmetika

Izuzetno cenjen i popularan u Koreji, Evropi i Americi, ovaj minimalistički kozmetički brend za sastav svojih proizvoda koristi mali broj viskokvalitetnih i funkcionalnih sastojaka koji daju savršene rezultate.

Brend Benton - korejska kozmetika

Jedan od nosilaca Beauty without bunnies sertifikata je mlad i perspektivan korejski brend Benton. Dva brata koja su brend osnovala, inspirisana idejom da će sastojci koji čuvaju planetu, još bolje negovati i čuvati kožu, svoje proizvode isključivo baziraju na prirodnim, neagresivnom sastavu.

Beta glukan - novi anti age sastojak

Koliko brinemo o sebi i svom organizmu, najbolje se vidi na koži. Ona je odličan pokazatelj opšteg zdravlja i treba samo malo znanja da bismo shvatili da li je sve u redu. Naravno, genetika je veoma važna stavka, ali nije presudan faktor. Loša ishrana, stres, dehidriranost, nespavanje i nedovoljno fizičke aktivnosti se najviše vide na koži.