Naše priče i trendovi

Haruharu Wonder Black Rice linija ili crni pirinač u korejskoj kozmetici

Antioksidansi tri puta jači od polifenola iz koštica grožđa? Uz to fermentacija koja pojačava učinkovitost sastojaka i poseban transportni mehanizam koji omogućava bolje prodiranje kroz kožu. Sve to se nalazi u Wonder liniji brenda Haruharu.

Sve što treba znati o upotrebi kiselinskih tonera preko leta

Kiselinski tonik je jedan od najboljih načina blage hemijske eksfolijacije, značajno menja izgled kože, podstiče njenu regeneraciju i potreban je svima. Ne treba se bojati kiselina, one se mogu koristiti čak i preko leta, a u narednom tekstu saznajte sve o AHA, BHA i PHA kiselinama i o korejskim tonerima sa kiselinama.

Šta znači SPF i koliko je dovoljno?

Kako izabrati kremu sa UV faktorom za lice? Koja je najbolja SPF krema i šta je SPF? U čemu je prednost korejskih krema za svakodnevnu UV zaštitu?

Čemu služe 9 Wishes ampule za lice i kako se kombinuju?

Vrlo često se postavlja pitanje u čemu je razlika između seruma i anpula. I serumima i ampulama se tretira određeno stanje kože, ali ampule su jače, koncentrovanije od seruma. Njima se rutina personalizuje i tretira baš ono što vi želite. Ampule mogu da budu spakovane u vidu malih ampula za jednu primenu ili u bočicama poput seruma.

Pirinač u korejskoj kozmetici

Pirinač je jedan od glavnih namirnica istočnjačke ishrane i nije čudo što je našao značajno mesto kada je u pitanju korejska nega kože. Postoje podaci koji govore da se pirinač u nezi kože koristi preko 1000 godina. Istražićemo u kojim proizvodima se nalazi ekstrakt pirinča u korejskoj kozmetici, koja je njegova uloga, za koga je korejska kozmetika na bazi pirinča i koji su najbolji korejski proizvodi sa ekstraktom pirinča.

Serumi za lice i korejska kozmetika

Serum se bira u zavisnosti od tipa, stanja, trenutnih potreba kože, vaših želja i ciljeva. To je dodatna nega i najkoncetrovaniji preparat u nezi, koji bi trebalo da promeni nešto na koži. Korejska kozmetika ima nešto još jače od seruma, a to je serum-ampula (9 Wishes, Cosrx...).