Naše priče i trendovi

Čemu služe 9 Wishes ampule za lice i kako se kombinuju?

Vrlo često se postavlja pitanje u čemu je razlika između seruma i anpula. I serumima i ampulama se tretira određeno stanje kože, ali ampule su jače, koncentrovanije od seruma. Njima se rutina personalizuje i tretira baš ono što vi želite. Ampule mogu da budu spakovane u vidu malih ampula za jednu primenu ili u bočicama poput seruma.

Pirinač u korejskoj kozmetici

Pirinač je jedan od glavnih namirnica istočnjačke ishrane i nije čudo što je našao značajno mesto kada je u pitanju korejska nega kože. Postoje podaci koji govore da se pirinač u nezi kože koristi preko 1000 godina. Istražićemo u kojim proizvodima se nalazi ekstrakt pirinča u korejskoj kozmetici, koja je njegova uloga, za koga je korejska kozmetika na bazi pirinča i koji su najbolji korejski proizvodi sa ekstraktom pirinča.

Serumi za lice i korejska kozmetika

Serum se bira u zavisnosti od tipa, stanja, trenutnih potreba kože, vaših želja i ciljeva. To je dodatna nega i najkoncetrovaniji preparat u nezi, koji bi trebalo da promeni nešto na koži. Korejska kozmetika ima nešto još jače od seruma, a to je serum-ampula (9 Wishes, Cosrx...).

Korejska rutina, odakle početi?

Korejska rutina ima 10 koraka i to može da bude malo zbunjujuće. Da li vam zaista treba svih 10 koraka?

Čudotvorno dejstvo zelenog čaja na masnu problematičnu kožu i crvenilo

Sastojci zelenog čaja imaju mnoge dokazane efekte kada se nanesu na kožu. Bore se protiv prevremenog starenja, štite ćelije od raka kože, blagotvorni su za tretman problematične kože, a pored toga odlično hidriraju i neguju.

Duplo čišćenje lica ili DC metoda čišćenja lica

Korejski brendovi su doneli trend duplog čišćenja i svi su poludeli za DC metodom kojom se nečistoće topive u mastima prvo otope čistačem na bazi ulja (ulje, balzam), a zatim sve to spere penom ili gelom.