Naše priče i trendovi

Letnja nega kože

Leto je vreme sunca i zabave, ali leto može da bude vrlo izazovan period za vašu kožu, koja zahteva posebnu negu. Toplota i vlažnost mogu da utiču na stanje kože i može doći do dehidratacije, pojave bubuljica, a uz manju neopreznost i do crvenila i opekotina. Ako se ne štitite adekvatno od sunca, koža reaguje tako što luči melanin i nastaju fleke, što je njen odbrambeni mehanizam. Da bi vaša koža ostala zdrava i sjajna u toku leta, pročitajte savete i najnovije trendove.

Šta je centela i kada se koristi?

Centella Asiatica, tigrova trava ili gotu kola je biljka poznata po svojim isceliteljskim i antioksidantnim svojstvima. U poslednje vreme se nalazi u skoro svim korejskim preparatima, od antiejdžinga, preko krema za umirenje iritirane kože, do linija za akne i bubuljice. Saznajte kako i kada se koristi centela.

Nacific - prirodna korejska kozmetika

Da li ste čuli za Nacific, K-beauty brend minimalističkog sastava, sa velikim udelom sastojaka prirodnog porekla? Nacific važi za prirodan, inovativan, "clean" brend bez štetnih sastojaka i ima vrlo pristupačne cene. Saznajte sve o ovom brendu i čuvenoj Fresh Herb liniji.

Najbolja korejska krema sa zaštitnim faktorom od sunca za vaš tip kože

Svakodnevna zaštita od sunca je osnova svake rutine protiv bora i najbolja prevencija fotostarenja kože, kao i mnogih bolesti kože. U narednom tekstu saznajte koja korejska krema sa zaštitnim faktorom odgovara vašem tipu i stanju kože.

Mary&May - efikasna korejska kozmetika

Jednostavne, ali vrlo efikasne formulacije, pažljivo odabrani aktivni sastojci i fenomenalni rezultati. Predstavljavamo vam Mary&May, korejski brend koji obavezno treba probati.

Priča o brendu: Beauty of Joseon

Beauty of Joseon je korejski brend inspirisan tradicionalnim prirodnim sastojcima koji se u Koreji koriste još od dinastije Joseon u kombinaciji sa najefikasnijim savremenim supstancama za negu kože. Najveća korejska dinastija vladala je Korejom više od 500 godina i u tom periodu Koreja je procvetala na poljima kulture, književnosti, nauke i tehnologije. Žene dinastije Joseon bile su fokusirane na negu kože, umesto da nedostatke prikrivaju šminkom.