Naše priče i trendovi

Rečnik korejske kozmetike - I deo

Ako i vas zanima kozmetika sa dejstvom najkvalitetnijeg spa tretmana koja je bazirana na prirodnim sastojcima, bezbedna, zdrava i povoljna, vreme je da počnete sa dešifrovanjem rečnika korejskih proizvoda koji će zauvek promeniti vaš način gledanja na lepotu i negu kože. Predstavljamo vam naš rečnik korejske kozmetike.

Rečnik korejske kozmetike - II deo

U nastavku je drugi deo rečnika korejske kozmetike koji smo za vas pripremili. Ako i vas zanima kozmetika sa dejstvom najkvalitetnijeg spa tretmana koja je bazirana na prirodnim sastojcima, bezbedna, zdrava i povoljna, vreme je da počnete sa dešifrovanjem rečnika korejskih proizvoda koji će zauvek promeniti vaš način gledanja na lepotu i negu kože.

Korejska kozmetika osvaja svet

Korejska kozmetika je odavno prešla granice svoje zemlje. Uselila se u većinu država i pronašla put do potrošača svih uzrasta. Tajna uspešnosti ovih preparata je u tome što oni teže da u potpunosti reše probleme na koži, a ne da ih kamufliraju.

Fermentisani sastojci u kozmetici

Kako negovati lice u današnje vreme kada je broj prozivođača ogroman, a broj preparata još veći? Da li zaista industrija lepote čini baš sve da naša nega koze bude na zavidnom nivou ili je mnogo toga samo marketinški trik?

Nega lica i tela u skladu sa tipom kože

Svaku promenu vremena bilo da vam prija ili ne, pamti vaš organizam, a posledice svega često su najuočljivije na koži. Međutim, važan faktor su i životni stil i genetika, te od svega toga zajedno zavisi kako će vam izgledati koža u različitim životnim razdobljima.

Skintemple intervju - Dnevnik lepe kože

Može li u jedan neseser stati sve što je potrebno za lepu i negovanu kožu? U nastavku pročitajte intervju sa Snježanom, majkom i preduzetnicom i otkrijte na koji način ona brine o svojoj koži.