Naše priče i trendovi

Priča o brendu: Beauty of Joseon

Beauty of Joseon je korejski brend inspirisan tradicionalnim prirodnim sastojcima koji se u Koreji koriste još od dinastije Joseon u kombinaciji sa najefikasnijim savremenim supstancama za negu kože. Najveća korejska dinastija vladala je Korejom više od 500 godina i u tom periodu Koreja je procvetala na poljima kulture, književnosti, nauke i tehnologije. Žene dinastije Joseon bile su fokusirane na negu kože, umesto da nedostatke prikrivaju šminkom.

TIAM - korejska kozmetika i efikasne aktivne supstance

TIA'M je persijska reč koja se može prevesti kao "sjaj u očima kada nekoga vidite prvi put" ili "ljubav na prvi pogled" i kada probate TIA'M proizvode, dopašće vam se već posle prve upotrebe.

Korejska rutina, odakle početi?

Korejska rutina ima 10 koraka i to može da bude malo zbunjujuće. Da li vam zaista treba svih 10 koraka?

Šta je centela i kada se koristi?

Centella Asiatica, tigrova trava ili gotu kola je biljka poznata po svojim isceliteljskim i antioksidantnim svojstvima. U poslednje vreme se nalazi u skoro svim korejskim preparatima, od antiejdžinga, preko krema za umirenje iritirane kože, do linija za akne i bubuljice. Saznajte kako i kada se koristi centela.

Nacific - prirodna korejska kozmetika

Da li ste čuli za Nacific, K-beauty brend minimalističkog sastava, sa velikim udelom sastojaka prirodnog porekla? Nacific važi za prirodan, inovativan, "clean" brend bez štetnih sastojaka i ima vrlo pristupačne cene. Saznajte sve o ovom brendu i čuvenoj Fresh Herb liniji.

Rečnik korejske kozmetike - I deo

Ako i vas zanima kozmetika sa dejstvom najkvalitetnijeg spa tretmana koja je bazirana na prirodnim sastojcima, bezbedna, zdrava i povoljna, vreme je da počnete sa dešifrovanjem rečnika korejskih proizvoda koji će zauvek promeniti vaš način gledanja na lepotu i negu kože. Predstavljamo vam naš rečnik korejske kozmetike.