Naše priče i trendovi

Korejska rutina, odakle početi?

Korejska rutina ima 10 koraka i to može da bude malo zbunjujuće. Da li vam zaista treba svih 10 koraka?

Rečnik korejske kozmetike - I deo

Ako i vas zanima kozmetika sa dejstvom najkvalitetnijeg spa tretmana koja je bazirana na prirodnim sastojcima, bezbedna, zdrava i povoljna, vreme je da počnete sa dešifrovanjem rečnika korejskih proizvoda koji će zauvek promeniti vaš način gledanja na lepotu i negu kože. Predstavljamo vam naš rečnik korejske kozmetike.

Benton Snail Bee linija sa puževom sluzi i pčelinjim otrovom

Benton linija na bazi puževe sluzi i pčelinjeg otrova epidermalnim faktorom rasta namenjena je za tretman bora, izjednačavanje tona kože, kontrolu sebuma i za umirenje osetljive kože. Rezultat njene upotrebe je sjajna i hidrirana koža.

Retinol i korejska kozmetika

Retinol klinički dokazano podstiče regeneraciju kože, utiče na poboljšanje finih bora, ublažava fleke, poboljšava teksturu kože i čini je čvršćom, a utiče i na izgled proširenih pora. Pročitajte sve o retinolu.

Šta znači SPF i koliko je dovoljno?

Kako izabrati kremu sa UV faktorom za lice? Koja je najbolja SPF krema i šta je SPF? U čemu je prednost korejskih krema za svakodnevnu UV zaštitu?

Rečnik korejske kozmetike - II deo

U nastavku je drugi deo rečnika korejske kozmetike koji smo za vas pripremili. Ako i vas zanima kozmetika sa dejstvom najkvalitetnijeg spa tretmana koja je bazirana na prirodnim sastojcima, bezbedna, zdrava i povoljna, vreme je da počnete sa dešifrovanjem rečnika korejskih proizvoda koji će zauvek promeniti vaš način gledanja na lepotu i negu kože.