Naše priče i trendovi

Najbolja korejska krema sa zaštitnim faktorom od sunca za vaš tip kože

Svakodnevna zaštita od sunca je osnova svake rutine protiv bora i najbolja prevencija fotostarenja kože, kao i mnogih bolesti kože. U narednom tekstu saznajte koja korejska krema sa zaštitnim faktorom odgovara vašem tipu i stanju kože.

Mary&May - efikasna korejska kozmetika

Jednostavne, ali vrlo efikasne formulacije, pažljivo odabrani aktivni sastojci i fenomenalni rezultati. Predstavljavamo vam Mary&May, korejski brend koji obavezno treba probati.

Priča o brendu: Beauty of Joseon

Beauty of Joseon je korejski brend inspirisan tradicionalnim prirodnim sastojcima koji se u Koreji koriste još od dinastije Joseon u kombinaciji sa najefikasnijim savremenim supstancama za negu kože. Najveća korejska dinastija vladala je Korejom više od 500 godina i u tom periodu Koreja je procvetala na poljima kulture, književnosti, nauke i tehnologije. Žene dinastije Joseon bile su fokusirane na negu kože, umesto da nedostatke prikrivaju šminkom.

Za koga je puževa sluz?

Cosrx ima dosta linija koje sadrže aktuelne aktivne sastojke, poput centele, propolisa, hijaluronske kiseline, ali Advanced Snail linija sa puževom sluzi je najpopularnija. U narednom tekstu saznajte sve o Cosrx preparatima koji sadrže filtrat puževe sluzi.

Proširene pore i kako ih se rešiti?

Proširene pore su uslovljene genetikom i sa godinama, usled opuštanja kože postaju još vidljivije, ali evo šta možemo da uradimo da one budu čiste i manje primetne.

9 korejskih seruma za 9 stanja kože

Serumi su najkoncentrovaniji preparati rutine, a u korejskoj rutini ih često možete naći i pod nazivom ampule. Preparati su najčešće deklarisani u odnosu na tip kože, a tipovi su: masna, mešovita, normalna i suva koža. Ali, serum ne biramo u odnosu na tip, već njime želimo da popravimo određeno stanje kože. U narednom tekstu biće reči o tome šta su stanja kože i o najboljim serumima koji popravljaju ta stanja.