Naše priče i trendovi

Kiseline i korejske kreme za lice

Kada želimo da uvrstimo kiseline ili hemijski piling u svoju rutinu, najčešće razmišljamo o preparatu tipa rastvora, kao što su tonik ili serum, ili o čistačima, poput gela ili piling gela. Ali, kiseline sve češće srećemo u kremama. Koje su prednosti kiselina u kremama?

TIAM - korejska kozmetika i efikasne aktivne supstance

TIA'M je persijska reč koja se može prevesti kao "sjaj u očima kada nekoga vidite prvi put" ili "ljubav na prvi pogled" i kada probate TIA'M proizvode, dopašće vam se već posle prve upotrebe.

Benton Snail Bee linija sa puževom sluzi i pčelinjim otrovom

Benton linija na bazi puževe sluzi i pčelinjeg otrova epidermalnim faktorom rasta namenjena je za tretman bora, izjednačavanje tona kože, kontrolu sebuma i za umirenje osetljive kože. Rezultat njene upotrebe je sjajna i hidrirana koža.

Retinol i korejska kozmetika

Retinol klinički dokazano podstiče regeneraciju kože, utiče na poboljšanje finih bora, ublažava fleke, poboljšava teksturu kože i čini je čvršćom, a utiče i na izgled proširenih pora. Pročitajte sve o retinolu.

Haruharu Wonder Black Rice linija ili crni pirinač u korejskoj kozmetici

Antioksidansi tri puta jači od polifenola iz koštica grožđa? Uz to fermentacija koja pojačava učinkovitost sastojaka i poseban transportni mehanizam koji omogućava bolje prodiranje kroz kožu. Sve to se nalazi u Wonder liniji brenda Haruharu.

Sve što treba znati o upotrebi kiselinskih tonera preko leta

Kiselinski tonik je jedan od najboljih načina blage hemijske eksfolijacije, značajno menja izgled kože, podstiče njenu regeneraciju i potreban je svima. Ne treba se bojati kiselina, one se mogu koristiti čak i preko leta, a u narednom tekstu saznajte sve o AHA, BHA i PHA kiselinama i o korejskim tonerima sa kiselinama.