Naše priče i trendovi

Brend Cosrx - korejska medicinska kozmetika

Izuzetno cenjen i popularan u Koreji, Evropi i Americi, ovaj minimalistički kozmetički brend za sastav svojih proizvoda koristi mali broj viskokvalitetnih i funkcionalnih sastojaka koji daju savršene rezultate.

Brend Benton - korejska kozmetika

Jedan od nosilaca Beauty without bunnies sertifikata je mlad i perspektivan korejski brend Benton. Dva brata koja su brend osnovala, inspirisana idejom da će sastojci koji čuvaju planetu, još bolje negovati i čuvati kožu, svoje proizvode isključivo baziraju na prirodnim, neagresivnom sastavu.

Beta glukan - novi anti age sastojak

Koliko brinemo o sebi i svom organizmu, najbolje se vidi na koži. Ona je odličan pokazatelj opšteg zdravlja i treba samo malo znanja da bismo shvatili da li je sve u redu. Naravno, genetika je veoma važna stavka, ali nije presudan faktor. Loša ishrana, stres, dehidriranost, nespavanje i nedovoljno fizičke aktivnosti se najviše vide na koži.

Kako negovati lice i izabrati idealne preparate?

Lice je lična karta vaše nege, jer se na njemu vidi da li ste i koliko brinuli o koži. Naravno, nega koze nije ista u dvadesetim i pedesetim godinama, ali se dobre navike stvaraju na početku, pa zato neka najbolja kozmetika za lice bude vaš izbor uvek.

Nega lica i tela u skladu sa tipom kože

Svaku promenu vremena bilo da vam prija ili ne, pamti vaš organizam, a posledice svega često su najuočljivije na koži. Međutim, važan faktor su i životni stil i genetika, te od svega toga zajedno zavisi kako će vam izgledati koža u različitim životnim razdobljima.

Zašto je sheet maska za lice postala globalni svetski hit?

Ukoliko imate nalog na Instagramu sigurno ste videli more različitih selfija devojaka koje širom sveta poziraju sa platnenim maskama preko lica. U vreme kada se sve modernizuje i digitalizuje, kada su u modi brza rešenja i lagano uživanje, ovo korejsko čudo kozmetike napravilo je bum u Americi i u svetu. Zbog čega?