Naše priče i trendovi

Šta je centela i kada se koristi?

Centella Asiatica, tigrova trava ili gotu kola je biljka poznata po svojim isceliteljskim i antioksidantnim svojstvima. U poslednje vreme se nalazi u skoro svim korejskim preparatima, od antiejdžinga, preko krema za umirenje iritirane kože, do linija za akne i bubuljice. Saznajte kako i kada se koristi centela.

Nacific - prirodna korejska kozmetika

Da li ste čuli za Nacific, K-beauty brend minimalističkog sastava, sa velikim udelom sastojaka prirodnog porekla? Nacific važi za prirodan, inovativan, "clean" brend bez štetnih sastojaka i ima vrlo pristupačne cene. Saznajte sve o ovom brendu i čuvenoj Fresh Herb liniji.

Rečnik korejske kozmetike - I deo

Ako i vas zanima kozmetika sa dejstvom najkvalitetnijeg spa tretmana koja je bazirana na prirodnim sastojcima, bezbedna, zdrava i povoljna, vreme je da počnete sa dešifrovanjem rečnika korejskih proizvoda koji će zauvek promeniti vaš način gledanja na lepotu i negu kože. Predstavljamo vam naš rečnik korejske kozmetike.

Najbolja korejska krema sa zaštitnim faktorom od sunca za vaš tip kože

Svakodnevna zaštita od sunca je osnova svake rutine protiv bora i najbolja prevencija fotostarenja kože, kao i mnogih bolesti kože. U narednom tekstu saznajte koja korejska krema sa zaštitnim faktorom odgovara vašem tipu i stanju kože.

Benton Snail Bee linija sa puževom sluzi i pčelinjim otrovom

Benton linija na bazi puževe sluzi i pčelinjeg otrova epidermalnim faktorom rasta namenjena je za tretman bora, izjednačavanje tona kože, kontrolu sebuma i za umirenje osetljive kože. Rezultat njene upotrebe je sjajna i hidrirana koža.

Retinol i korejska kozmetika

Retinol klinički dokazano podstiče regeneraciju kože, utiče na poboljšanje finih bora, ublažava fleke, poboljšava teksturu kože i čini je čvršćom, a utiče i na izgled proširenih pora. Pročitajte sve o retinolu.