Naše priče i trendovi

Važnost tonera u korejskoj rutini nege lica

Kada je reč o tonerima, tonicima ili losionima razlikujemo "cleanser" i "softener" , ili čistač i tretmanski toner. Čistač se koristi pri klasičnom zapadnjačkom čišćenju kože uz mleko ili ulje kao obavezan korak i otklanja ostatke nečistoća, a vrlo često sadrži deterdžente.

Nega lica i tela u skladu sa tipom kože

Svaku promenu vremena bilo da vam prija ili ne, pamti vaš organizam, a posledice svega često su najuočljivije na koži. Međutim, važan faktor su i životni stil i genetika, te od svega toga zajedno zavisi kako će vam izgledati koža u različitim životnim razdobljima.

Duplo čišćenje lica ili DC metoda čišćenja lica

Korejski brendovi su doneli trend duplog čišćenja i svi su poludeli za DC metodom kojom se nečistoće topive u mastima prvo otope čistačem na bazi ulja (ulje, balzam), a zatim sve to spere penom ili gelom.

Sve što treba znati o upotrebi kiselinskih tonera preko leta

Kiselinski tonik je jedan od najboljih načina blage hemijske eksfolijacije, značajno menja izgled kože, podstiče njenu regeneraciju i potreban je svima. Ne treba se bojati kiselina, one se mogu koristiti čak i preko leta, a u narednom tekstu saznajte sve o AHA, BHA i PHA kiselinama i o korejskim tonerima sa kiselinama.

Zašto je sheet maska za lice postala globalni svetski hit?

Ukoliko imate nalog na Instagramu sigurno ste videli more različitih selfija devojaka koje širom sveta poziraju sa platnenim maskama preko lica. U vreme kada se sve modernizuje i digitalizuje, kada su u modi brza rešenja i lagano uživanje, ovo korejsko čudo kozmetike napravilo je bum u Americi i u svetu. Zbog čega?

Priča o brendu: Dr. Ceuracle

Volite prirodnu, ali ujedno i efikasnu, klinički ispitanu kozmetiku? Sa više od dve decenije stručnosti, Dr. Ceuracle je najbolje iz oba sveta. Prirodni sastojci i najnovija naučna dostignuća se kombinuju da bi kreirali jasno označene linije proizvoda koje vam tačno govore šta stavljate na svoju kožu.