Naše priče i trendovi

Aktivni sastojci koji jačaju vašu kožu

Koristite sveto trojstvo antiejdžinga: retinol, kiseline i SPF, najčešće i vitamin C, a koža je suva i peruta se. Šta je sa sastojcima koji jačaju barijernu funkciju kože? Ove godine je fokus na jačanju barijerne funkcije, koja može biti narušena raznim aktivnim supstancama, tretmanima ili uticajem faktora spoljašnje sredine. U nastavku je priča o proizvodima za jačanje barijerne funkcije kože.

Kako iskombinovati Geek&Gorgeous rutinu?

Serum tretira stanje kože. Crvenilo, proširene pore, akne, bubuljice, bore... Geek&Gorgeous kozmetička linija se sastoji od blage umivalice, hidratantnog tonera, kiselinskih tonera različite jačine i sastava, i mnoštva seruma, koji sadrže dobro ispitane aktivne sastojke, koji zaista deluju. Kako iskombinovati Geek&Gorgeous serume?

Esencija ili essence kao duša korejske rutine

Esencija je "duša" korejske rutine. Obično je vodenasta, teksture između tonera i seruma. Ako je nikada niste koristili, verovatno ni ne znate da vam nedostaje, ali ona zaista pravi razliku.

Kako negovati lice i izabrati idealne preparate?

Lice je lična karta vaše nege, jer se na njemu vidi da li ste i koliko brinuli o koži. Naravno, nega koze nije ista u dvadesetim i pedesetim godinama, ali se dobre navike stvaraju na početku, pa zato neka najbolja kozmetika za lice bude vaš izbor uvek.

Pirinač u korejskoj kozmetici

Pirinač je jedan od glavnih namirnica istočnjačke ishrane i nije čudo što je našao značajno mesto kada je u pitanju korejska nega kože. Postoje podaci koji govore da se pirinač u nezi kože koristi preko 1000 godina. Istražićemo u kojim proizvodima se nalazi ekstrakt pirinča u korejskoj kozmetici, koja je njegova uloga, za koga je korejska kozmetika na bazi pirinča i koji su najbolji korejski proizvodi sa ekstraktom pirinča.

Skintemple intervju - Dnevnik lepe kože

Može li u jedan neseser stati sve što je potrebno za lepu i negovanu kožu? U nastavku pročitajte intervju sa Snježanom, majkom i preduzetnicom i otkrijte na koji način ona brine o svojoj koži.