Naše priče i trendovi

Priča o brendu: Coxir

Priča počinje davne 1979. godine kada kompanija NOKSIBCHO počinje da se bavi gajenjem, preradom aloje i proizvodnjom suplemenata. Vremenom su se razvili do savremene kompanije za proizvodnju kozmetike, suplemenata i lekova, sa sopstvenim centrom za istraživanje i razvoj i klinikom orijentalne medicine.

Brend Benton - korejska kozmetika

Jedan od nosilaca Beauty without bunnies sertifikata je mlad i perspektivan korejski brend Benton. Dva brata koja su brend osnovala, inspirisana idejom da će sastojci koji čuvaju planetu, još bolje negovati i čuvati kožu, svoje proizvode isključivo baziraju na prirodnim, neagresivnom sastavu.

Beta glukan - novi anti age sastojak

Koliko brinemo o sebi i svom organizmu, najbolje se vidi na koži. Ona je odličan pokazatelj opšteg zdravlja i treba samo malo znanja da bismo shvatili da li je sve u redu. Naravno, genetika je veoma važna stavka, ali nije presudan faktor. Loša ishrana, stres, dehidriranost, nespavanje i nedovoljno fizičke aktivnosti se najviše vide na koži.

Čemu služe 9 Wishes ampule za lice i kako se kombinuju?

Vrlo često se postavlja pitanje u čemu je razlika između seruma i anpula. I serumima i ampulama se tretira određeno stanje kože, ali ampule su jače, koncentrovanije od seruma. Njima se rutina personalizuje i tretira baš ono što vi želite. Ampule mogu da budu spakovane u vidu malih ampula za jednu primenu ili u bočicama poput seruma.

Nega kože uz retinol

Sezona je retinola, iritacije su česte. Evo šta treba uključiti u rutinu i na šta treba obratiti pažnju.

Mineralna zaštita od sunca kao najbolja zaštita za osetljivu kožu

Kremu sa SPF-om treba uvek nanositi na kraju rutine, pre izlaska napolje, radi zaštite od fotostarenja, nastanka fleka, keratoza, da se akne ne bi pogoršavale. Osim toga, ako radite pored prozora, veći deo dana provodite u kolima, treba se ponašati kao da ste napolju, jer UVA zraci odgovorni za fotostarenje i fleke, prolaze kroz staklo i oblake, a njihov intenzitet isti je tokom cele godine. UV filteri mogu da budu hemijski i mineralni ili mehanički. Koje su prednosti mineralnih filtera?