Naše priče i trendovi

Heroji korejske kozmetike

Predstavljamo vam sastojke koji su redovni deo gotovo svakog kozmetičkog proizvoda u Koreji. Blagotvorno dejstvo ovih sastojaka potvrđeno je iskustvom i brojnim medicinskim istraživanjima. Sve informacije o našim proizvodima, njihovom sastavu i korišćenju možete naći na našem sajtu gde možete poručiti sve proizvode na kućnu adresu.

Serumi za lice i korejska kozmetika

Serum se bira u zavisnosti od tipa, stanja, trenutnih potreba kože, vaših želja i ciljeva. To je dodatna nega i najkoncetrovaniji preparat u nezi, koji bi trebalo da promeni nešto na koži. Korejska kozmetika ima nešto još jače od seruma, a to je serum-ampula (9 Wishes, Cosrx...).

Šta je sheet maska i kako se koristi?

Korejke ne mogu da zamisle svoju rutinu bez sheet maski, koje obavezno nanose nekoliko puta nedeljno. Umirite iritiranu kožu, dubinski hidrirajte dehidriranu kožu, očistite pore, pružite svojoj koži obilje hranljivih sastojaka uz korejske sheet maske, koje su planetarni trend.

Tamni podočnjaci - koje kreme su najbolje?

Uzrok tamnih podočnjaka može da bude nakupljanje melanina, prokrvljenost (vaskularizacija), sama struktura kostiju i masnog tkiva, genetika, a oni mogu biti i mešoviti, odnosno da imaju više uzroka. Neke bolesti, kao i deficit vitamina i minerala takođe mogu biti uzrok otoka očiju i tamnih podočnjaka. Pročitajte članak i otkrijte tip svojih podočnjaka i šta zaista može da pomogne.

O brendu: Skin 1004

Kada se izgovara "1004" na korejskom, zvuči isto kao reč "anđeo". "천사" ili "Cheon-Sa" tačno. Zato se brend Skin 1004 često naziva "anđelom kože". Pročitajte sve o brendu Skin 1004.

Mary&May - efikasna korejska kozmetika

Jednostavne, ali vrlo efikasne formulacije, pažljivo odabrani aktivni sastojci i fenomenalni rezultati. Predstavljavamo vam Mary&May, korejski brend koji obavezno treba probati.