Naše priče i trendovi

Rečnik korejske kozmetike - II deo

U nastavku je drugi deo rečnika korejske kozmetike koji smo za vas pripremili. Ako i vas zanima kozmetika sa dejstvom najkvalitetnijeg spa tretmana koja je bazirana na prirodnim sastojcima, bezbedna, zdrava i povoljna, vreme je da počnete sa dešifrovanjem rečnika korejskih proizvoda koji će zauvek promeniti vaš način gledanja na lepotu i negu kože.

Heroji korejske kozmetike

Predstavljamo vam sastojke koji su redovni deo gotovo svakog kozmetičkog proizvoda u Koreji. Blagotvorno dejstvo ovih sastojaka potvrđeno je iskustvom i brojnim medicinskim istraživanjima. Sve informacije o našim proizvodima, njihovom sastavu i korišćenju možete naći na našem sajtu gde možete poručiti sve proizvode na kućnu adresu.

Rečnik korejske kozmetike - I deo

Ako i vas zanima kozmetika sa dejstvom najkvalitetnijeg spa tretmana koja je bazirana na prirodnim sastojcima, bezbedna, zdrava i povoljna, vreme je da počnete sa dešifrovanjem rečnika korejskih proizvoda koji će zauvek promeniti vaš način gledanja na lepotu i negu kože. Predstavljamo vam naš rečnik korejske kozmetike.

Korejska kozmetika osvaja svet

Korejska kozmetika je odavno prešla granice svoje zemlje. Uselila se u većinu država i pronašla put do potrošača svih uzrasta. Tajna uspešnosti ovih preparata je u tome što oni teže da u potpunosti reše probleme na koži, a ne da ih kamufliraju.

Fermentisani sastojci u kozmetici

Kako negovati lice u današnje vreme kada je broj prozivođača ogroman, a broj preparata još veći? Da li zaista industrija lepote čini baš sve da naša nega koze bude na zavidnom nivou ili je mnogo toga samo marketinški trik?

Centella Asiatica - tradicionalni azijski sastojak u kozmetici

Ukoliko ne postoji dobra osnova, ni jedna šminka vam neće biti saveznik. Nega koze nikada nije bila jednostavnija, jer je preparata za istu pregršt. Međutim, nije lako pronaći onaj koji će odgovarati baš vašem tipu kože.