Naše priče i trendovi

Čemu služe 9 Wishes ampule za lice i kako se kombinuju?

ČEMU SLUžE 9 WISHES AMPULE ZA LICE I KAKO SE KOMBINUJU?

Vrlo često se postavlja pitanje u čemu je razlika između seruma i anpula. I serumima i ampulama se tretira određeno stanje kože, ali ampule su jače, koncentrovanije od seruma. Njima se rutina personalizuje i tretira baš ono što vi želite. Ampule mogu da budu spakovane u vidu malih ampula za jednu primenu ili u bočicama poput seruma.

 

9 Wishes ampule su najbolji primer targetirane nege, bez mirisa su i uklapaju se u svaku rutinu.

9 Wishes Hydra ampula dehidriranu kožu čini dugotrajno hidriranom. Sadrži 51% vodenog ekstrakta kokosa umesto vode i 25% hijaluronske kiseline koja omogućava intenzivnu hidrataciju.

9 Wishes Vitamin ampula je vitaminska formula koja, pored 50.000 mg vode iz ploda jabuke, u sebi sadrži i vitamin B3, C, E, ekstrakt korena jedne od najstarijih biljaka, japanske pršljenke (Sciadopitys Verticillata, lat.), kao i ekstrakt meda, snažno ojačava odbrambenu moć kože i dubinski je hrani.

9 Wishes Oxygen ampula snažno revitalizuje i hrani kožu. Sadrži fermentisani filtrat kvasca i beta glukan koji jačaju prirodni odbrambeni mehanizam vaše kože.

9 Wishes White je ampula za ujednačavanje tena koja umesto vode sadrži čak 73% ekstrakta pirinča bogatog vitaminima i mineralima koji hrane kožu. Obogaćena je ekstraktom bisera, niacinamidom, glutationom, ekstraktom sladića i mnogim biljnim antioksidansima.

9 Wishes Collagen ampula je protiv bora. Umesto vode sadrži morsku vodu uz “ultimate kolagen patent” (hidrolizovani kolagen, peptidi i hijaluronska kiselina) koji se uspešno bori sa borama i gubitkom tonusa.

9 Wishes Calm je ampula za umirenje i tretman osetljive kože, kože sa crvenilom, aknama i bubuljicama, rozaceom. Sadrži 20 000 mg ekstrakta centele koji umiruje i štiti kožu, alantoin koji hrani i umiruje i ekstrakt aloje koji hidrira.

9 Wishes Pine je umirujuća serum ampula za iritiranu kožu sa crvenilom. Ekstrakt borovih iglica (Pinus Densiflora, lat.) ima antimikrobni efekat i štiti kožu od iritanasa. Ekstrakt divljeg pelina (Artemisia Vulgaris, lat.) ima antibakterijsko i protivupalno dejstvo čime popravlja stanje kože.

Kako se kombinuju 9 Wishes ampule?

Ako kožu treba umiriti i popraviti njenu barijernu funkciju, nanosi prvo Calm, a potom Oxygen.

Za fleke i umornu koža bez sjaja, tu su White i Vitamin.

Kada se objavljuje rat borama najbolja kombinacija su Hydra i Collagen.

 

Promenite sve što želite na svojoj koži uz 9 Wishes ampule!