Naše priče i trendovi

PRIčA O BRENDU: COXIR

Priča počinje davne 1979. godine kada kompanija NOKSIBCHO počinje da se bavi gajenjem, preradom aloje i proizvodnjom suplemenata. Vremenom su se razvili do savremene kompanije za proizvodnju kozmetike, suplemenata i lekova, sa sopstvenim centrom za istraživanje i razvoj i klinikom orijentalne medicine.

 

coxir - korejska kozmetika srbija

 

Pod njihovim okriljem je mnoštvo brendova koji su bazirani na prirodnim aktivnim principima, ali i najnovijim tehnološkim dostignućima: Noksibcho Cosmetics, The Skin House, Xycos, Sferangs i Coxir.

 

Coxir je relativno mlad brend, osnovan je 2018. godine sa ciljem da se tržištu ponudi dobar i jednostavan proizvod po pristupačnoj ceni, sa velikim udelom biljnih ekstrakata, ali i proverenim savremenim i aktuelnim aktivnim sastojcima poput epidermalnog faktora rasta, hijaluronske kiseline, niacinamida, peptida...

U našem asortimanu se može naći plava Ultra Hyaluronic linija za hidrataciju, preporučena u svakoj starosnoj dobi. Tonik, ampule (serum) i krema obezbeđuju intenzivnu hidrataciju i omogućavaju dugotrajno zadržavanje vlažnosti u koži, zahvaljujući hijaluronskoj kiselini, ekstraktu aloje i biljnom kompleksu. Tretira dehidrirane, grube delove i čini kožu glatkom, a ten blistavim.

Coxir VitaC linija predstavlja sinergiju vitamina C, E i B3 (niacinamid), i mnoštva antioksidantnih biljnih ekstrakata, koji licu pružaju blistavost, ujednačavaju ten i popravljaju štetu koju nanose slobodni radikali, čime preveniraju fotostarenje kože. U okviru Coxir Vita C linije dostupni su serum, krema i krema za predeo oko očiju.

Za negu zrele kože, na kojoj su bore počele da se javljaju, tu su Coxir EGF emulzija i krema sa epidermalnim faktorom rasta i peptidima, ponovo prožeta tradicionalnim istočnjačkim biljem. 

 

U korejskoj kulturi su fleke nedopustive, a lice se svaki dan štiti od fotostarenja visokim zaštitnim faktorom, zbog čega su njihove kreme sa SPF-om savršenih laganih tekstura. Coxir Daily SPF 50 krema je jedna od njih i koristi se kao poslednji korak, posle osnovne nege.