Naše priče i trendovi

Kako iskombinovati Geek&Gorgeous rutinu?

KAKO ISKOMBINOVATI GEEK&GORGEOUS RUTINU?

Serum tretira stanje kože. Crvenilo, proširene pore, akne, bubuljice, bore... Geek&Gorgeous kozmetička linija se sastoji od blage umivalice, hidratantnog tonera, kiselinskih tonera različite jačine i sastava, i mnoštva seruma, koji sadrže dobro ispitane aktivne sastojke, koji zaista deluju. Kako iskombinovati Geek&Gorgeous serume?

 

Umirite osetljivu kožu!

Kako izgleda Geek&Gorgeous savršena rutina koja umiruje osetljivu kožu?

Jutro


Veče


Nežno, ali temeljno čišćenje uz Jelly Joker. Rutina sadrži proizvode koji umiruju osetljivu kožu, kožu iritiranu aktivnim supstancama ili kožu sklonu crvenilu. Tu je nežan hemijski piling na bazi poli-hidroksi kiselina i salicilne kiseline sa protivupalnim dejstvom, umirujući toner sa pantenolom, serum sa derivatom azelaične kiseline koji efikasno umiruje crvenilo i ujednačava ten. Stress Less gel sadrži kombinaciju 0.2% beta-glukana i 0.3% madekazozida (derivat centele), i vrlo brzo poboljšava stanje oštećene, nadražene i/ili dehidrirane kože.


Ujednačite ten i zablistajte!

Kako izgleda Geek&Gorgeous savršena rutina koja ujednačava ten i vraća blistavost umornoj koži?

Jutro


Veče

  • Jelly Joker
  • Smooth Out (početi sa upotrebom 1-2x nedeljno i povećati učestalost upotrebe u skladu sa tolerancijom kože)
  • HA5 Rich
  • Hidratantna krema u skladu sa tipom kožeJelly Joker, svilenkasti gel, blag prema koži, uklanja sve nečistoće rastvorne u vodi. Smooth Out 12% AHA hemijski piling je malo jači antiejdžing piling za iskusne, C-Glow serum sa 15% čistog vitamina C vraća koži blistavost i pruža joj antioksidanse, dok HA5 Rich serum sa 5 tipova za hijaluronske kiseline pruža bogatu hidrataciju.
 

Sredite bubuljice i proširene pore!

Kako izgleda Geek&Gorgeous savršena rutina za masnu i mešovitu kožu, sklonu nastanku bubuljica?

Jutro


Veče 1


Veče 2

 


Jelly Joker, vrlo blag gel za umivanje, odgovara masnoj dehidriranoj koži, uz aktivne supstance. Rutina sadrži Cheer Up hemijski piling srednje jačine sa 5% bademove i 1% salicilne kiseline, B-bomb serum sa 10% niacinamida, uz A-Game 5 serum sa 0.05 retinAla, derivata retinola, približne jačine kao 0.5% proizvoda sa retinolom (uz delovanje na masnu kožu, bubuljice i proširene pore, prisutan je još jedan važan dodatni efekat-protiv bora) i HA 5 Light serum, koji sadrži čak 5 oblika hijaluronske kiseline, odlično hidrira i štiti barijernu funkciju kože.

*A-Game 5 se nanosi na suvu čistu kožu uveče. Nanesite proizvod veličine zrna graška i rasporedite po licu. Preko njega možete naneti hidratantnu kremu bez mirisa i iritanasa. Ako je vaša koža osetljiva, počnite da koristite A-Game 5 serum svaki drugi dan, a ako vaša koža to dobro podnosi, koristite svake večeri posle 2 nedelje. Ne koristite ako ste trudni ili dojite.

**Cheer up je toner sa efektom srednje snažnog hemijskog pilinga koji sadrži 5% bademove kiseline i 1% salicilne kiseline. Ne preporučujemo da koristite u mesecu uvođenja retinola. Toner sa kiselinama se može dodati u rutinu kada se koža potpuno navikne na retinol, a posle se može nanositi jedne večeri retinol, a druge toner sa kiselinama.

5 saveta za korišćenje Geek&Gorgeous kozmetike

 

  1. Kiseline se uvek nanose na suvu kožu, kao prvi korak posle čišćenja i sačeka se par minuta da upiju. C-Glow se takođe nanosi na taj način.
  2. Liquid Hydration tonik se nanosi odmah posle čišćenja, ili posle kiselina i vitamina C (ako se koriste).
  3. A-Game 5 i 10 možete da nanosite na čistu suvu kožu ili kada prethodno naneti tonik i serum potpuno upiju. Pre ovih preparata predlažemo Liquid Hydration tonik i Stress Less serum.
  4. Posle A-Game emulzija može, ali ne mora da se koristi krema za hidrataciju (zavisi od tipa kože i subjektivnog osećaja). Hidratantna krema se nanosi kada emulzija potpuno upije.
  5. Uz Geek&Gorgeous kiseline, vitamin C i retinal obavezno je svakodnevno korišćenje SPF-a.