Naše priče i trendovi

BENTON SNAIL BEE LINIJA SA PUžEVOM SLUZI I PčELINJIM OTROVOM

Benton linija na bazi puževe sluzi i pčelinjeg otrova epidermalnim faktorom rasta namenjena je za tretman bora, izjednačavanje tona kože, kontrolu sebuma i za umirenje osetljive kože. Rezultat njene upotrebe je sjajna i hidrirana koža.

 

Benton Snail Bee linija sa puževom sluzi i pčelinjim otrovom
 
Puževa sluz je baza kolekcije i upotrebljena je umesto vode uz pčelinji otrov koji deluje protivupalno, ekstrakte zelenog čaja, aloje, oligopeptid-1...
 
"Skin" je koža, ali u korejskoj kozmetici i sinonim za tonik. Posle umivanja Korejke obavezno koriste tonik jer umiruje kožu, balansira pH vrednost hidrira, a aktivne komponente koje se posle nanose se bolje apsorbuju.
 
Maska se stavlja posle tonika, a pre esencije, i ne sadrži vodu, već su njena baza ekstrakt čaja i puževa sluz. Ova maska ima "poklopce" za oči, tamo gde druge maske imaju izrez, što znači da je toliko nežna da može da se stavi i na očne kapke.
 
Esencija dodatno hidrira i uz sve navedene sastojke sadrži visoku koncentraciju aloje. Gelasta je, bez mirisa, providna, a nanosi se tapkanjem.
 
Serum iz ove linije je nagrađivan i razlikuje se od ostalih preparata, jer sadrži i fermentisani ekstrakt kvasca, a ima moćan efekat protiv bora i hiperpigmentacija.
 
Ovde losion nije tonik. Beličast je i u formi lagane emulzije koja služi za negu kože. Nega masne i mešovite kože se ovde završava, dok je suvoj koži neophodna i krema.
 
Pored svih pobrojanih sastojaka, Snail Bee krema sadrži arganovo ulje i biljni skvalan, koji bogato hrane kožu.
 
Osvežite svoju kožu, ublažite bore, fleke i crvenilo uz Benton Snail Bee!