Naše priče i trendovi

Beta glukan - novi anti age sastojak

BETA GLUKAN - NOVI ANTI AGE SASTOJAK

Koliko brinemo o sebi i svom organizmu, najbolje se vidi na koži. Ona je odličan pokazatelj opšteg zdravlja i treba samo malo znanja da bismo shvatili da li je sve u redu. Naravno, genetika je veoma važna stavka, ali nije presudan faktor. Loša ishrana, stres, dehidriranost, nespavanje i nedovoljno fizičke aktivnosti se najviše vide na koži.

 

Kako negovati lice i pružiti mu sve što mu treba? Odgovor je – prirodnom kozmetikom, kao što je to korejska kozmetika, bogata prirodnim sastojcima.

 

Iako je koža organ koji se stalno regeneriše, loše navike usporavaju taj proces. Već u dvadesetim godinama se mogu pokazati prvi znaci starenja, koji u pedesetim dobijaju svoj pun izgled. Proces starenja nije moguće zaustaviti, u tome ne može da vam pomogne ni najbolja kozmetika za lice, ali ga je moguće usporiti. Ukoliko želite da uspete u toj borbi - neka svakodnevna nega koze postane vaša rutina.

Novi anti age sastojak koji se smatra najjačim prirodnim aktivatorom i stimulatorom imunog sistema je beta glukan. Ovaj sastojak se može koristiti u ishrani, a nega koze dobija svoju novu perspektivu sa njim. Prirodna kozmetika napravljena od nekih vrsta žitarica, gljiva i algi bogata je ovim sastojkom koji smanjuje bore. Beta glukan podstiče kolagen koji daje koži čvrstoću i vraća elastičnost.

 

Zašto najbolja kozmetika za lice sadrži beta glukan?


Nega koze sa beta glukanom je na visokom nivou, jer je na njoj posle kratkog perioda upotrebe vidljiv prvi rezultat. Idealna je za sve tipove kože, a posebno se preporučuje za osetljivu i problematičnu kožu zbog svog umirujućeg dejstva.


Krema za lice sa pčelinjim otrovom idealna je za hiper osetljivu kožu kojoj je potrebna dubinska nega. Korejska kozmetika u koju spada i ovaj preparat, rađena je na prirodnoj bazi, pa su mogućnosti za iritaciju i alergiju, svedene na minimum.

 

Kako negovati lice na kom se vide prvi znaci starenja?


Ukoliko na vreme počnete da brinete o svojoj koži, dugoročno ćete imati dobrog saveznika. Prve bore se uočavaju u predelu oko očiju jer je koža tu najtanja i najosetljivija, pa bi tu regiju prvu i trebalo tretirati. Prirodna kozmetika je idealna i najsigurnija za upotrebu u dvadesetim godinama.


Idealna za sve tipove kože je krema od puževe sluzi koja utiče na tamne kolutove oko očiju i na najsitnije bore.

 

Otkrijte kako negovati lice sa jednim preparatom


Smanjuje bore, pruža osećaj hidriranosti, štiti od slobodnih radikala i zagađenja, a spada u kategoriju prirodna kozmetika. Anti age krema koja sadrži 51 % ekstrakta indijske smokve obezbeđuje koži sve što joj je potrebno. Naprvljena je za sve tipove kože i ne sadrži parabene, veštačke boje, sulfate i mineralna ulja.

 

Korejska kozmetika saveznik u borbi sa godinama


Nega koze može biti veoma jednostavna kada pronađete preparate koji će igrati sa vama u timu. Korejska kozmetika koja je bogata biljnim sastojcima će vam pomoći u toj misiji na brz i efikasan način. Maska napravljena od 100 % pamučnog platna sa ekstraktom zelenog čaja, aloje, puževom sluzi i pčelinjim otrvom rešiće vam nekoliko problema istovremeno. Ten će biti ujednačen i svetao, sitne bore će nestati, koža će biti hidrirana i smanjiće se proširene pore.

 

Prirodna kozmetika u malom pakovanju

 

Serum sa hijaluronom pružiće vašem licu hidrataciju i poboljšati elastičnost. Idealan je za uklanjanje tamnih fleka, bora i zatezanja izmorene kože.

Najbolja kozmetika za lice je blaga i puna prirodnih sastojaka. Ne stvara osećaj zamaskiranosti i težine na licu. Takva je korejska kozmetika "Skin Temple" koja je duh Istoka donela do ovih prostora sa ciljem da svom telu pružite najbolje.