Naše priče i trendovi

TIAM - KOREJSKA KOZMETIKA I EFIKASNE AKTIVNE SUPSTANCE

TIA'M je persijska reč koja se može prevesti kao "sjaj u očima kada nekoga vidite prvi put" ili "ljubav na prvi pogled" i kada probate TIA'M proizvode, dopašće vam se već posle prve upotrebe.

 

TIAM - korejska kozmetika - problemi sa kozom

 

TIA'M se fokusira na probleme kože i efikasne aktivne supstance, pa nije čudo što je njihov najpoznatiji proizvod My Signature C Source serum koji sadrži 20% čistog vitamina C. Posle prve primene seruma sa visokim % vitamina C ten će postati svež i blistav, a koža glatka na dodir. Pored seruma dostupan je i Vita RefreC toner i My Signature A+ krema sa vitaminom C.

Još jedna zvezda brenda TIA'M su dobro formulisani serumi sa niacinamidom. Vita-B3 Source, koji sadrži 10% niacinamida i 2% alfa-arbutina, efikasno se bori sa flekama i neujednačenim tenom. 
 
TIA'M Pore Minimizing 21 linija reguliše produkciju sebuma i poboljšava izgled proširenih pora, smanjuje suvišan sjaj T-zone i nastanak mitisera.
 
TIA'M Pore Minimizing serum sadrži 20% niacinamida i 1% Zn-PCA koji smanjuju vidljivost proširenih pora i ujednačavaju ten. Obogaćen je i ekstraktom kore vrbe koji sadrži prirodne BHA, koje nežno čiste pore.
 
TIA'M nudi i sheet maskice kojima možete da uklonite mitisere i suvišan sebum za samo 10 minuta! Maska za čišćenje pora nežno omekšava i uklanja mitisere, sebacealne filamente i sebum, bez oštećenja kože. Sadrži BHA kiseline koje čiste pore i uklanjaju mrtve ćelije i suvišan sebum, kao i mnoge adstrigentne i umirujuće biljne ekstrakte koji skupljaju pore i umiruju kožu.
 
Jedan od najjačih korejskih aduta protiv bora je TIA'M Vita A fluid protiv bora koji sadrži 1.1% retinil-palmitata (stabilna forma vitamina A) i 1% ribljeg kolagena, ublažava fine bore i utiče na tonus i elastičnost kože. Vitamin A smanjuje pojavu akni i tretira hiperpigmentacije. Tekstura je lagana i veoma brzo upija.
 
TIA'M ima jednu jednostavnu misiju, pomaže vašoj koži da bude još lepša i veruje da  možete da ostvarite sve što želite.